7/1/14

SUPERLEAGUE VALUE BETTING REPORTS ΠΡΟΣΕΧΩς...




Ο Bet-akos και το Oddstats.blogspot.com με χαρά σας πληροφορούν ότι από το επόμενο Σαββατοκύριακο (11-12) θα είναι σε θέση να προσφέρει Value Betting Reports και για την Superleague.

Η δυνατότητα αυτή οφείλεται στο αρχείο αποτελεσμάτων που διαθέτει στο κοινό το

Προσωπικά ευχαριστώ πολύ τα άτομα που προσφέρουν το αρχείο, το οποίο αποτελεί τεράστια βοήθεια και οικονομία χρόνου.

Έχω ήδη επεξεργαστεί το αρχείο όπως θα ήθελα, ώστε πλέον να το ενημερώνω πιο εύκολα και να εξάγω τα δεδομένα που χρειάζομαι. Πληροφοριακά το αρχείο πάει πίσω στη σεζόν 2006-2007. Σεβαστό λοιπόν δείγμα και το μόνο που μένει είναι να αρχίσουμε να παρατηρούμε δυνατές τάσεις και να βελτιώσουμε τον στοιχηματισμό μας στην συγκεκριμένη διοργάνωση.

Ταυτόχρονα κάνω και ένα κάλεσμα σε όσους ασχολούνται με την Superleague να συμβάλλει ο καθένας με τον τρόπο του στην βελτίωση των επιλογών μας. Η τεχνολογία (όπως τα πάντα για μένα) έχουν τουλάχιστον 2 «πλευρές». Την Θετική και την Αρνητική.

Θετική πλευρά για το αντικείμενο μας είναι ότι πολύ εύκολα και απλά μπορούμε να δημιουργήσουμε μία πάρα πολύ απλή στοιχηματική κοινότητα προς γενικό όφελος. Μία κοινότητα χωρίς εγγραφές κτλ. Μια κοινότητα που θα την νιώθουμε κοντά μας, αλλά που δεν θα μας επιβαρύνει καθόλου. Ίσα ίσα θα μας προσφέρει σημαντικό έργο.

Τι εννοώ; Η Superleague είναι διοργάνωση της χώρας μας που σημαίνει ότι κάποιος δύναται να κατέχει πληροφορίες που ίσως δεν κατέχουν εταιρίες στοιχήματος που προσφέρουν παιχνίδια της. Εμείς όλοι οι οπαδοί των ομάδων μας, υπάρχουν φορές που θα γνωρίζουμε πληροφορίες που αν αξιοποιηθούν σωστά είναι πιθανό να μας οδηγούν σε καλύτερες αποφάσεις.

Πως οραματίζομαι την κοινότητα αυτή στην πράξη; Η αρχή θα γίνεται με ένα συνοπτικό «ποστάρισμα» μου για μια συγκεκριμένη αναμέτρηση για να τονίσω τυχόν ισχυρές τάσεις για κάποιο σημείο. Θα ήταν λοιπόν ωφέλιμο ο καθένας που θα αναγνώσει κάποιο τέτοιο «ποστάρισμα» να αφήσει σε σχόλιο οποιαδήποτε σημαντική πληροφορία πιστεύει ότι έχει στη διάθεση του και η οποία θα είναι χρήσιμη και συμπληρωματική αναφορικά στις αγορές/σημεία για τα οποία θα γίνεται λόγος στο εκάστοτε άρθρο μου.

Προσωπικά πιστεύω ότι ένας πιθανός συνδυασμός από:
  • Ισχυρές τάσεις βάσει στατιστικής
  • Πιθανές ισχυρές μεταβολές σε αποδόσεις
  • Σημαντικές πληροφορίες αναγνωστών

είναι δυνατά συστατικά για την σύνθεση της καλύτερης υπηρεσίας προτάσεων που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο δωρεάν!

Οι λιγοστοί φίλοι που έχουν υπόψιν τους το παρών blog ας φέρουν στην παρέα φίλους τους κοντινούς αλλά και μακρινούς, για να βοηθήσουν στην κατασκευή αυτού του στοιχηματικού ψηφιδωτού.

Κανείς μας και κανείς σας δεν έχει να χάσει απολύτως τίποτα. Αντιθέτως τα οφέλη μπορεί να είναι καταπληκτικά για όλους μας.

Απλά να θυμάστε: Πριν πάτε «Πρακτορείο» ρίξτε μια ματιά εδώ για πιθανές τάσεις, δείτε τα όποια σχόλια (σύντομα και επί του θέματος), αφήστε το δικό σας και παρατηρήστε αν οι αποδόσεις κινούνται στην ίδια κατεύθυνση ή όχι.

Πρώτο ραντεβού το προσεχώς Σ/Κ και εύχομαι το κάλεσμα μου να εισακουστεί!

1 σχόλιο:

Betakos είπε...

Δυστυχώς δεν υπήρξε ανταπόκριση και επομένως η όλη ιδέα δεν προχώρησε όπως θα έπρεπε. Δεν με πτοεί προσωπικά.Μπορεί στο μέλλον να τρέξει.