Γιατί Oddstats.blogspot.com


Καλωσορίζω τους φίλους του Oddstats.blogspot.com παλιούς και νέους.

Στο παρών κείμενο θα ασχοληθούμε με διάφορα θέματα που αφορούν στο ιστολόγιο αυτό κάθε αυτό και φυσικά το Στοίχημα.


·         Τι είναι το Oddstats.blogspot.com.


Για να απαντήσουμε στην πάνω ερώτηση πρώτα ας ξεκαθαρίσουμε τι είναι (υποκειμενική μου άποψη) ένα ιστολόγιο.

Θυμάμαι μικρός ότι κάποιες από τις παιδικές μου φιλενάδες (δημοτικό) κρατούσαν το ημερολόγιο τους. Εκείνες τις εποχές με κάποιο τρόπο (δεν θα κάνω κοινωνιολογική ανάλυση εδώ) το ημερολόγιο αποτελούσε «κοριτσίστικο» χαρακτηριστικό. Τα κορίτσια είχαν το ημερολόγιο τους και τα αγόρια προσπαθούσαν να το «κλέψουν» ώστε να διαβάσουν τα μυστικά τους (κυρίως για να δούμε αν είμαστε το αγόρι που αγαπά).


Πλέον με την άνθιση της τεχνολογίας (διαδίκτυο κτλ) όλοι ανεξαρτήτως φύλλου μπορούν εφόσον το θέλουν να έχουν το δικό τους ημερολόγιο απλά τώρα είναι ηλεκτρονικό (BlogSpot, Word Press κτλ) και κυρίως για κάποιο λόγο αντί να το κρατάμε μυστικό θέλουμε να το διαβάσουν όσα περισσότερα άτομα είναι δυνατόν (πως αλλάζουν οι καιροί ε;).


Οπότε απαντάω στην ερώτηση λέγοντας ότι το  Oddstats.blogspot.com είναι το προσωπικό μου ημερολόγιο όσον αφορά τις σκέψεις μου γύρω από το Στοίχημα.

Κυρίως για μένα είναι ένα μέσο αυτό βελτίωσης της δραστηριότητας μου σχετικά με το Στοίχημα.·         Τι είναι Στοίχημα για το Oddstats.blogspot.com


Ιδιαίτερη ερώτηση. Λοιπόν καταλήγω ότι το στοίχημα πλέον δεν αποτελεί διασκέδαση, αλλά χρηματοοικονομική διαδικασία. Πρέπει να θεωρείται μορφή επένδυσης κεφαλαίων. Χωρίς να θέλω να πλατειάσω θα κάνω και την παρακάτω αναφορά. Πρέπει πλέον να αναγνωρίσουμε την λεπτή γραμμή που υπάρχει στο όλο περιεχόμενο του Στοιχήματος. 

Δεν πρέπει να θεωρείται διαγωνισμός για το πόσα σωστά σημεία θα επιλέξει κάποιος, αλλά για το πόσο τοις % θα αυξήσει το αρχικό του κεφάλαιο.

Μπορεί κάποιος να έχει επιλέξει 10/13 και κάποιος άλλος 3/8 και ο δεύτερος να έχει επιστροφή επένδυσης ένα 8%, ενώ ο πρώτος να χάνει το 5%.

·         Υπάρχει μέθοδος Στοιχήματος;


Δεν είναι μία. Είναι εκατομμύρια (1 τουλάχιστον για κάθε άτομο που στοιχηματίζει).


·         Ποια μέθοδο χρησιμοποιεί το  Oddstats.blogspot.com


Εδώ είμαστε. Εάν έχετε διαβάσει έστω και μισή ανάρτηση μου θα έχετε αναγνώσει την λέξη «κλάση». Παρόλο που έχω αναφερθεί στην έννοια «κλάση» κατά καιρούς θα το επαναλάβω και σε αυτή την ανάρτηση η οποία θα αποτελεί μόνιμη σελίδα της νέας εμφάνισης του ιστολογίου.


Επίσης συμπτωματικά σήμερα έλαβα και ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail) από φίλο αναγνώστη ρωτώντας:


  
Οπότε με αυτή τη δημοσίευση θα απαντήσω στον φίλο και σε όλους όσους τους ενδιαφέρει το αντικείμενο.


Πρώτα όμως να γίνουν οι αποκαλύψεις. Την ιδέα δεν την σκέφτηκα εγώ. Την δανείστηκα από την παρακάτω πολύ ενδιαφέρον ιστοσελίδα:Ήμουν τυχερός που έπεσα πάνω της στις ατελείωτες αναζητήσεις μου γύρω από Στοίχημα. Ας μην μακρηγορώ όμως άλλο.


Κλάση λοιπόν είναι ένας τρόπος για να κατηγοριοποιώ τα παιχνίδια, ώστε αργότερα να μπορώ να εξετάζω συμπεριφορές όμοιων πραγμάτων.


Ας το επεξηγήσω όμως όσο καλύτερα μπορώ. Ξεκινάμε με το πρακτικό κομμάτι. Πως κατηγοριοποιώ τις αναμετρήσεις στην πράξη. Διαιρώ την απόδοση του άσσου με την απόδοση του διπλού. Παράδειγμα άσσος 1,50 διπλό 4,50 σημαίνει 1,50/4,50=0,33. 

Αυτό το 0,33 αποτελεί την κλάση της αναμέτρησης.


Με τον καιρό λοιπόν θα μαζευτούν αρκετά παιχνίδια της κλάσης αυτής, ώστε να μπορούμε να παρατηρήσουμε τις τάσεις της. Όλα αυτά γίνονται συλλέγοντας και αναλύοντας. Για να απαντήσω λοιπόν ξεκάθαρα στον φίλο που έστειλε το μήνυμα, δεν υπάρχει κάποιο link. Υπάρχει το αρχείο μου που συντηρώ για τα 4 βασικά πρωταθλήματα, στο οποίο ανατρέχω κάθε νέα αγωνιστική για να παρατηρήσω ισχυρές τάσεις και να υπολογίσω σε τι αποδόσεις πρέπει να αναζητήσω σημεία ώστε να περιέχουν αξία.


Αν ο οποιοσδήποτε φίλος επιθυμεί ανάλυση για κάποιο παιχνίδι, από τα 4 βασικά πρωταθλήματα με τα οποία ασχολούμαι δεν έχει παρά να συμπληρώσει την φόρμα επικοινωνίας και να με ενημερώσει. Αν χρειάζεται ενημέρωση για παιχνίδια εκτός των 4, τότε θα πρέπει να αρχίσει δουλειά.


Στο σημείο αυτό λοιπόν πρέπει να αναφέρω ένα ακόμα ιστολόγιο, το http://statistikadedomena.blogspot.gr/ το οποίο ήρθε σαν μάνα εξ ουρανού να βοηθήσει στο κομμάτι συλλογή δεδομένων. Είναι και ο μοναδικός λόγος που μπόρεσα να ασχοληθώ με τις 3 υπόλοιπες διοργανώσεις (εκτός Premier League) αφού μου πρόσφερε τεράστια οικονομία χρόνου.


Τελειώνοντας το κεφάλαιο μέθοδο, να αναφερθώ και το στο εξής. Το Στοίχημα είναι διαρκής δραστηριότητα, έχει βάθος χρόνου. Δεν μας ενδιαφέρει να νικήσουμε στην ημέρα, αλλά στο βάθος χρόνου. Ελάχιστη διάρκεια είναι μια στοιχηματική σεζόν. 

Βασιζόμενοι στις κλάσεις υπάρχει κάτι το οποίο είναι απαραίτητο να γίνεται. Αυτό είναι η καταγραφή των πονταρισμάτων μας. Όλων; Θα ρωτήσει ίσως κάποιος. Αν όχι όλων τουλάχιστον των χαμένων. Και εξηγούμαι. Όταν οι κλάσεις με οδηγούν στο να ποντάρω σε ένα σημείο ή στο να δημοσιεύσω ανάρτηση μιλώντας για αυτό το σημείο δεν σημαίνει ότι το προτείνω επειδή θα επαληθευτεί την ημέρα εκείνη. Το προτείνω διότι πρέπει να το συμπεριλάβω στο λεγόμενο betting portofolio μου.


Θα συνεχίσω με συγκεκριμένο παράδειγμα. Στην ανάρτηση μου για την Serie A στις 31/8/14 αναφέρθηκα στην αναμέτρηση Sassuolo – Cagliari προτείνοντας μεταξύ άλλων το Χ/1 ημίχρονο-τελικό  καθώς και το 2-1 ακριβές σκορ τα οποία δεν επαληθεύτηκαν. 

Έχω κρατήσει λοιπόν αρχείο των 2 χαμένων αυτών πονταρισμάτων και τις επόμενες φορές που θα συναντήσω την ίδια κλάση θα τα συμπεριλάβω και πάλι στο  portofolio μου. Έτσι σε βάθος χρόνου μεγιστοποιώ τις πιθανότητες μου να καταγράψω κέρδος όσον αφορά τα 2 αυτά σημεία της εν λόγω κλάσης. Αν δεν τα καταγράψω την επόμενη φορά δεν θα θυμόμουν ότι στα εν λόγω σημεία έχω καταγράψει ζημιά.


Συνοψίζοντας προσωπικά θεωρώ την χρήση των κλάσεων ως οδηγό πονταρισμάτων τόσο απαραίτητη όσο και την καταγραφή τουλάχιστον των χαμένων πονταρισμάτων ανά αγορά (τελικό, ακριβές σκορ κτλ) ανά κλάση για μεγιστοποίηση των πιθανοτήτων κερδοφορίας σε βάθος χρόνου.


Το oddstats.blogspot.com είναι εδώ για να προσφέρει στους αναγνώστες του όλα τα παραπάνω, αποτελώντας ένα αληθινό σύμμαχο για κάθε παίχτη του Στοιχήματος μικρό ή μεγάλο.


Για οτιδήποτε πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε (η φόρμα επικοινωνίας βρίσκεται στα δεξιά της οθόνης σας).Με εκτίμηση,

betakos