25/1/12

ΕΙΣΑΓΩΓΗ


Αγαπητοι αναγνωστες

Καλως Ηρθατε!!!

Το παρον blog ερχεται για να προσθεσει ενα ακομα κομματι στο παζλ του Στοιχηματος.
Εκατομμυρια παιχτες στην Ελλαδα προσπαθουν να προβλεψουν σωστα ωστε να αποκομισουν οικονομικο οφελος απο τις εταιρειες στοιχηματος.

Λογικο λοιπον ειναι η προσπαθεια αυτη να "γεννησει" ειδικους του χωρου, τους γνωστους και ως "Γκουρου του Στοιχηματος". Τηλεοπτικες εκπομπες στηθηκαν, εντυπος τυπος γεμισε με αρθρογραφιες, θεωριες και συστηματα δημοσιευονται σε καθημερινη βαση, ολα αυτα ωστε το κυνηγι να αποφερει καρπους.Βεβαια λιγοστοι ειναι αυτοι, οι οποιοι ανεξαρτητα το μεσο (τηλεοραση,ιντερνετ,τηλεφωνικες υπηρεσιες) μιλανε για την μεθοδο που ακολουθουν.
2 μεγαλες σχολες μπορουμε να πουμε εχουν αναπτυχθει γυρω απο το αντικειμενο.


  • Η μια που υποστηριζει οτι Στοιχημα ειναι "Γνωση του Ποδοσφαιρου" 
  • και η αλλη που κατηγορηματικα δηλωνει Στοιχημα ειναι "Αριθμοι".

Προσωπικα δεν ακυρωνω καποιο απο τα 2 παραπανω, αλλα απο την αλλη  νομιζω, οτι καποια στιγμη ολα οδηγουν στο οτι Στοιχημα "πιο πολυ ειναι Αριθμοι".

Υποστηριζουν οι θεωρητικοι της 2ης σχολης λοιπον, οτι για να εχεις κερδος Στοιχηματιζοντας δεν χρειαζεται καν να εχεις γνωσεις για το σπορ στο οποιο παιζεις. Αυτο που χρειαζεσαι ειναι να κατανοεις τι κρυβεται πισω απο τις αποδοσεις καθως και πως αυτες μεταβαλονται απο την στιγμη της εμφανισης τους μεχρι και λιγο πριν την εναρξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: