11/1/13

Προγνωστικά στο Στοίχημα για την Premier League: Stoke City – Chelsea


Με 1,75 τιμολογεί το 2πλό της Chelsea ο ΟΠΑΠ εναντίον της Stoke.
Οι 11 τελευταίες αναμετρήσεις της Premier League όπου το 2πλό στον ΟΠΑΠ είχε την ίδια απόδοση έχουν δώσει 5-4-2 (1-Χ-2) παρακαλώ. Βέβαια οι 3 τελευταίες έχουν δώσει 1-0-2.
Στις 11 αυτές τελευταίες εμφανίσεις του 1,75 στο διπλό η Chelsea έχει τιμολογηθεί 3 φορές συνολικά με συγκομιδή 2 ήττες 1 νίκη και τέρματα 5 υπέρ 5 κατά.
Η Stoke φέτος είναι αήττητη στα 10 εντός παιχνίδια μέχρι τώρα. Ομάδες όπως η Arsenal, Man.City, Everton και Liverpool δεν κατάφεραν να φύγουν νικήτριες. Με τέρματα 14 υπερ και 7 κατά η Stoke φαίνεται να υψώνει το δικό της κάστρο στην Premier League μέχρι τώρα.
Βάσει αποδόσεων ΟΠΑΠ η στοιχηματική έδρα της Stoke σε θεωρητικό ποντάρισμα 1 μονάδας για νίκη της σε όλα τα εντός μέχρι τώρα δίνει οριακό κέρδος 0,05 μονάδες.
Το 3,55 σαν απόδοση είναι η 2η υψηλότερη που έχει λάβει μέχρι τώρα πίσω απο το 4,00 με το οποίο είχε τιμολογηθεί απέναντι στην Man.City (1-1 τελικό 15/9/2012).
Η Chelsea φέτος με 6-2-2 (Ν-Ι-Η) εκτός και με μέσο όρο απόδοσης 1,935 προσφέρει μέχρι στιγμής σε θεωρητικό στοιχηματισμό 1 μονάδας για νίκη εκτός, κέρδος 2,45 μονάδων. Έρχεται απο 3 σερί νίκες εκτός με τέρματα 6-2 (Υ-Κ).
Με 1,4 υπέρ εντός η Stoke και 1,7 υπέρ εκτός η Chelsea επιθετικά δεν υπάρχει τόσο μεγάλο χάσμα μεταξύ των 2 αντιπάλων.
Αμυντικά η φιλοξενούμενη στα πρώτα 10 εκτός δέχεται 1,1 τέρματα ενώ η γηπεδούχος 0,7. Αξίζει να παρατηρήσουμε ότι 2 απο τα 7 τέρματα που έχει δεχτεί η Stoke ήταν αυτογκόλ.
Ασταθής η Chelsea στις πρόσφατες εμφανίσεις της επί Benitez λογικά θα παίξει για να κερδίσει μήπως και εκμεταλευτεί απώλιες βαθμών απο Man.City και Μan.United, πράγμα που ίσως της γυρίσει μπούμερανγκ από μία Stoke που προτιμάει direct και physical παιχνίδι.
Αν μάλιστα καταφέρουν να μην δώσουν φάουλ εκεί γύρω απο την μεγάλη τους περιοχή θα αγχώνουν ολοένα και πιο πολύ τους αντιπάλους τους, περιμένοντας κάποιο λάθος να εκμεταλευτούν. Από την άλλη πάντα θα αποτελεί απειλή απο τα στημένα της.
Η Chelsea από την άλλη θα πρέπει ήδη να έχει σχέδιο για την καλύτερη δυνατή εκμετάλευση της κατοχής που λογικά θα της παραχωρήσει η γηπεδούχος αν θέλει να αποσπάσει το 3πόντο.
Καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε και πάντα να θυμάστε : Διαβάζουμε όσα πιο πολλά μπορούμε, αξιολογούμε όσα διαβάζουμε και πάντα επιλεγούμε εμείς και μόνο τι θα παίξουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: