1/3/13

Προγνωστικά στο Στοίχημα για την Premier League:2/3/2013



Προγνωστικά στο Στοίχημα για την Premier League:02/03/2013


28η αγωνιστική για την Premier League και ας δούμε αν υπάρχει κάτι αξιόλογο από στοιχηματικής άποψης.

Παρακάτω υπάρχει ο συγκριτικός πίνακας μεταξύ ΟΠΑΠ και του πρόσφατου μοντέλου μας.


Θα ξεκινήσω από τον άσσο της Southampton στο 1,80 από τον ΟΠΑΠ. Στον πίνακα παρατηρούμε ότι το μοντέλο παράγει πολύ πιο αισιόδοξη πρόβλεψη για το σημείο από τον ΟΠΑΠ. Έτσι το 1,80 μεταμφιέζεται σε μία πολύ καλή απόδοση για το σημείο.

Όσον αφορά την στατιστική της απόδοσης τώρα, στις τελευταίες 11 εμφανίσεις του μέσα στη τρέχουσα σαιζόν, το 1,80 στον άσσο έχει δώσει 6-1-4 (1-Χ-2). Με 54,5% λοιπόν θα θέλαμε απόδοση 1,83 για να λέγαμε ότι παίζαμε με value, άρα λοιπόν το 1,80 είναι στην ουσία value.

Παιχνίδι δίχως αύριο χαρακτηρίζεται κάθε παιχνίδι της Q.P.R από δω και μετά, μέχρι πλέον να καταδικαστεί μαθηματικά. Με μόλις 1 νίκη σε 13 εκτός έδρας εμφανίσεις και μάλιστα απέναντι στην Chelsea, έχει άραγε νόημα να σκεφτόμαστε ότι έχει ποδοσφαιρικές ελπίδες απέναντι στους «Άγιους»; 
Με 0,85 μέσο όρο τέρματα υπέρ και έχοντας σκοράρει στα 9 από τα 13, ίσως να έχει νόημα να πιστέψουμε ότι θα σκοράρει. Δηλαδή αν θεωρούμε ότι κατεβαίνει για να παίξει το τομάρι της τότε θα πρέπει να σκοράρει. Από την άλλη δεν είμαι σίγουρος αν αυτό μπορεί να γίνει αναίμακτα. Εντός η Southampton έχει σκοράρει εναντίον καλύτερων ομάδων ενώ μην ξεχνάμε ότι την τελευταία φορά επικράτησε 3-1 της Manchester City.

Γκολ-γκολ θα μπορούσα να στηρίξω εδώ και λογικά άσσο. Αν οι φιλοξενούμενοι καταφέρουν κάτι καλύτερο τους βγάζω το καπέλο.

Εν συνεχεία θα κοιτάξω τον άσσο της Chelsea. Έχουμε κίνητρο για θέση που οδηγεί στο ChampionsLeague και τη στατιστική του 1,30 στον άσσο όπου η Chelsea τις τελευταίες 8 φορές έχει 7-1-0 (1-Χ-2). Βέβαια θα μου πείτε μήπως ξεχνάς ότι έφυγε με 0-2 από το Anfield; Όχι δεν το ξεχνώ όπως δεν ξεχνώ και τον τρόπο που το έκανε. Θέλω να πω δεν γίνεται να τη γλιτώνεις έτσι πάντα. Όχι ότι δεν έχει ποδοσφαιρικές πιθανότητες να σκοράρει αλλά στέκομαι στο κίνητρο της γηπεδούχου και ότι θα θέλει να επιστρέψει με νίκη μπροστά στο κοινό της καθώς και στην «απουσία» του Lukaku.

Για όσους τους αρέσει το Tzokerbet έχουμε:

  • Everton-Reading 1-1 Α.Σ
  • Stoke City-West Ham 1-0 Α.Σ
  • Sunderland-Fulham 2-1 Α.Σ
  • Southampton-QPR 3-1 Α.Σ
Και αν σου κάτσει; 

Λογικά η 4 άδα θα αποδίδει κάτι κοντά στο 9392! Με 0,30€ μιλάμε για επιστροφή 2800€ μείον 280€ φόρο 2500€ χοντρικά στο χέρι.

Καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε και πάντα να θυμάστε : Διαβάζουμε όσα πιο πολλά μπορούμε, αξιολογούμε όσα διαβάζουμε και πάντα επιλεγούμε εμείς και μόνο τι θα παίξουμε.
 

1 σχόλιο:

Betakos είπε...

...βγάζω λοιπόν το καπέλο στην Q.P.R!!!