14/7/13

KINO ΚΑΤ' ΕΞΑΙΡΕΣΗ



Kino σημαίνει 1 και μόνο πράγμα: Χασούρα.

Αφορμή για την εισαγωγή αυτής της σελίδας στο blog μου είναι το πολύ καλό άρθρο του crocodile-23.blogspot.gr στο οποίο αναφέρονται η γκανιότα και οι πιθανότητες επιτυχίας ανά τύπο παιχνιδιού.

Με την πρώτη ανάγνωση καταλαβαίνει κανείς πόσο σκληρό παιχνίδι είναι. Είναι για μένα ο ορισμός του τζόγου και σαν Έλληνες εδώ και πολλά χρόνια μας αξίζει ο χαρακτηρισμός του "τζογαδόρου".

Μάλιστα δεν έχει καν νόημα να προσπαθήσει κανείς να επιχειρηματολογήσει για το αντίθετο, ούτε καν να το σώσει που λέμε, απο τη στιγμή που στο ΚΙΝΟ γίνεται η πλειοψηφία του τζίρου ενώ υπάρχουν παράλληλα άλλα 5 βασικά τυχερά παιχνίδια.

Μόνοι μας λοιπόν επιλέγουμε την σφαγή μας.

Προσωπικά είμαι εναντίον του ΚΙΝΟ και το λογικό θα ήταν να μην αφιερώσω χρόνο και κόπο σε αυτό. Η μόνη μου κουβέντα είναι "Μακριά".

Η παρούσα σελίδα δεν στοχεύει να προμοτάρει το σκληρο-πυρηνικό αυτό παιχνίδι, αλλά να προσπαθήσει να στηρίξει εκείνους που γούστο τους, καπέλο τους ρισκάρουν τα λεφτά τους.

Μία στήριξη είναι η εξής: Πλησιάζεις τον παραδοσιακό Κινό-ζο στο πρακτορείο και τον ρωτάς πόσα χάνει συνήθως την ημέρα. Σου απαντάει 50. Του λές δώσε μου 20 στο χέρι και φύγε. Σε γλιτώνω 30 ευρώ!!!!

Φυσικά και το να σου δώσει κάποιος τα 20 και να αποχωρήσει δεν ανήκει ούτε στην σφαίρα της φαντασίας. Βλέπετε το πιο σημαντικό απο όλα για έναν τζογαδόρο (προσοχή άλλο τζογαδόρος άλλο παίχτης) δεν είναι ούτε καν το κέρδος. Είναι η συμμετοχή στο παιχνίδι. Σχεδόν παίζουν για να παίζουν και όταν κερδίζουν δεν χαίρονται γιατί κέρδισαν αλλά γιατί θα μπορούν να παίξουν πιο πολύ.

Εγώ στο παρόν κείμενο θα δώσω μία ιδέα για το πως μπορεί κανείς να εκλογικεύσει το παιχνίδι του όσον αφορά το ΚΙΝΟ.

Όπως μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο για παράδειγμα μία οποιαδήποτε 4άδα έχει πιθανότητα εμφάνισης, πάντα βάσει στατιστικής 1 στις 326. Κανονικά δίκαιη απόδοση θα ήταν το 326, οπότε το 100 που προσφέρει ο ΟΠΑΠ σχολιάστε το μόνοι σας.

Μία στρατηγική θα μπορούσε να είναι η παρακάτω

Έστω ότι μας παίρνει να χάσουμε 30 ευρώ. Βλέπουμε τις περασμένες κληρώσεις και βρίσκουμε 2-3 4άδες που δεν εμφανίστηκαν καθόλου. Η ημέρα έχει 157 κληρώσεις άρα αν οι 4άδες έχουν καθυστερήσει τουλάχιστον 4 ημέρες, θεωρητικά αξίζει μια προσπάθεια

Βέβαια το θέμα είναι πότε θα εμφανιστούν, αν όντως εμφανιστούν. Εδώ λοιπόν μιλάμε για ένα είδος κυνηγιού. Το κυνήγι αυτό μπορεί να σχεδιαστεί σε ένα εύρος 35 κληρώσεων ως εξής:

Κύκλος 1: Ξεκινάμε με 20 κληρώσεις των 0,50 ευρώ. Το αν είναι συνεχόμενες ή όχι είναι στην επιλογή μας. (με το ρίσκο να εμφανιστεί η ζητούμενη 4άδα όταν δεν έχουμε παίξει, αλλά και απο την άλλη να σώνουμε κληρώσεις όταν δεν έχουμε παίξει και δεν εμφανίζεται. Το μάξιμουμ κόστος του κύκλου αυτού, εφόσον δεν εμφανιστεί η 4άδα μας είναι 10 ευρώ. Αν π.χ εμφανιστεί στην 10η κλήρωση έχουμε επιστροφή 50 ευρώ μείον 10 που έχουμε παίξει κέρδος 40 ευρώ.

Κύκλος 2: Συνεχίζουμε το κυνήγι με 10 κληρώσεις του 1 ευρώ. Συνολικό κόστος και πάλι 10 ευρώ.
Αν εμφανιστεί σε κάποια κλήρωση του κύκλου αυτού η 4άδα έχουμε επιστροφή 100 ευρώ. Σαν κέρδος όμως αφαιρούμε αμέσως τον κύκλο 1, 10 ευρώ και όσες κληρώσεις του κύκλου 2 παίξαμε πριν την επαλήθευση. Αν η 4άδα βγεί π.χ στην 30ή  συνολικά κλήρωση το κέρδος μας είναι 100-20=75 ευρώ.

Εάν δεν έχει βγεί στις 30 πρώτες κληρώσεις μπαίνουμε στον Κύκλο3:
5 τελευταίες κληρώσεις των 2 ευρώ. Εδώ αν η 4άδα εμφανιστεί έστω και στην 35η κλήρωση το κέρδος μας θα είναι 200-30=170 ευρώ.

Δηλαδή η όλη διαδικασία έχει απο την αρχή μάξιμουμ χασούρα 30 ευρώ, έχουμε χορτάσει να βλέπουμε τα κίτρινα μπαλάκια, αφού και συνεχόμενες να είναι οι 35 κληρώσεις μλάμε για 175 λεπτά δηλαδή 3 ώρες παρά 5 λεπτά στο πρακτορείο και αν στο τέλος φύγουμε και με ένα "170άρι" στην τσέπη επειδή βλεπαμε 3 ώρες μπαλάκια στο μόνιτορ μια χαρά μεροκάματο είναι

Αυτά απο εμένα για το ΚΙΝΟ ίσως να ασχοληθώ και άλλη φορά, για να προσφέρω στρατηγικές και τρικ αλλά για μένα για να έχεις ΣΙΓΟΥΡΟ ΚΕΡΔΟς ένας είναι ο τρόπος:

Μ-Α-Κ-Ρ-Ι-Α!!

 

Για Στατιστική Ανάλυση

πατήστε εδώ