21/4/14

GRAND FINALE




Χριστός ανέστη! Χρόνια πολλά σε όλους!

Με τα πρωταθλήματα των 4 κορυφαίων διοργανώσεων να βρίσκονται 3-4 αγωνιστικές πριν το πέσιμο της αυλαίας, ο betakos με την σημαντική βοήθεια των διαχειριστών του http://statistikadedomena.blogspot.gr θα προσφέρει στους φίλους-αναγνώστες σημεία βασισμένα στην στατιστική των κλάσεων, ελπίζοντας στο να υπάρξουν δυνατές τάσεις οι οποίες θα συνδυάζονται με τις όποιες συνθήκες διαμορφώνουν οι κατατάξεις σε καθένα πρωτάθλημα.

  • Bundesliga

Ένας πόντος χωρίζει την Wolfsburg από την 4η θέση, την οποία καταλαμβάνει η Bayer Leverkusen, που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.
Τέσσερις είναι οι πόντοι της διαφοράς ανάμεσα στις Mainz (7η) και Augsburg (8η) με την πρώτη να κρατά στα χέρια της το εισιτήριο για το Europa League.
Τέσσερις είναι και οι πόντοι που χωρίζουν το Hamburger από την σωτηρία του, η οποία θα σημαίνει καταδίκη για την VfB Stuttgart
Αυτοί είναι βάσει βαθμολογίας οι σημαντικοί στοιχηματικοί άξονες για τις τελευταίες αγωνιστικές στην πρώτη κατηγορία της Γερμανίας.

  • Primera Division

Τεράστιο το ενδιαφέρον στην πρώτη κατηγορία της Ισπανίας 4 στροφές πριν το φινάλε. Θα δώσει η Atl. Madrid δικαίωμα στις Barcelona και Real Madrid για ανατροπή της πρωτοπορίας της;
Μπορεί η   Sevilla (5η -59β) να κλέψει από την Ath Bilbao (4η 62β) την θέση για τα προκριματικά του Champions League στο μεταξύ τους παιχνίδι;
Τι θα καταφέρουν οι Almeria (19η 30β), Getafe (18η 32β) και Valladolid (17η 32β) η κάθε μία απέναντι στις άλλες για την σωτηρία τους;

  • Serie A

Στην πρώτη κατηγορία της γείτονα Ιταλίας τα πράγματα όσον αφορά τις θέσεις για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχουν ξεκαθαρίσει σχεδόν 100%.
Δύσκολα θα μπορέσει να καλύψει η AC Milan τους 5 βαθμούς που την χωρίζουν από την μισητή συμπολίτισσα Inter για να κατοχυρώσει το εισιτήριο έστω και για τα προκριματικά του Europa League.
Στον πάτο το τομάρι τους παίζουν οι Livorno, Sassuolo και Bologna κυρίως με την Chievo να μην έχει επίσης πλήρως εξασφαλισμένη την παραμονή της.

  • Premier League

Τελικά θα κάνει την έκπληξη της 10ετίας η Liverpool; Διαθέτει τα νεύρα για να πραγματοποιήσει τον θρίαμβο ή τελικά θα παραμείνει διψασμένη για μια ακόμα φορά;
Θα καταφέρει η Everton να κλωτσήσει την Arsenal από την 4η θέση και να κλέψει το εισιτήριο για προκριματικά του Champions League;
Μπορεί ο Moyes να εξασφαλίσει έστω το ελάχιστο για φέτος και να μπει στα προκριματικά του Europa League;
Τι θα γίνει με την τελευταία 5άδα αποτελούμενη από τις West Brom, Norwich, Cardiff, Fulham και Sunderland;


Από την μια δηλαδή θα έχουμε τα «θέλω» παραμονής, εξόδου στην Ευρώπη και από την άλλη τις τάσεις των κλάσεων των αποδόσεων. Εμείς θα πρέπει να κάνουμε το «πάντρεμα» των 2 ώστε να παράγουμε τις καλύτερες δυνατές επιλογές με σκοπό να βοηθήσουμε όσο είναι εφικτό σε ένα κερδοφόρο κλείσιμο της στοιχηματικής σεζόν αναφορικά στα παραπάνω πρωταθλήματα.

Τέλος να ενημερώσω τους φίλους-αναγνώστες ότι θα προσπαθήσω για την ερχόμενη στοιχηματική περίοδο, εφόσον  χρόνος μου το επιτρέπει, να προσθέσω και άλλες διοργανώσεις ώστε για κάθε στοιχηματικό Σαββατοκύριακο να έχουμε μεγαλύτερο εύρος επιλογών. Είναι διαφορετικό να έχεις 10 αναμετρήσεις για να βρεις 1-2 δυνατά σημεία και αλλιώς 20-30.
Δυστυχώς το παραπάνω δεν είναι υπόσχεση καθώς θα σημαίνει επιβάρυνση αρκετών ωρών δουλειάς πάνω στα δεδομένα τα οποία στην ουσία μας προσφέρει το http://statistikadedomena.blogspot.gr καθώς μόνος μου δεν θα ήμουν σε θέση να αρχειοθετήσω.

Κλείνω λέγοντας ότι θα μου άρεσε να λάβω την οποιαδήποτε μορφή feedback από όλους όσους θα ήθελαν να μπουν στη διαδικασία να σχολιάσουν το οτιδήποτε αφορά την προσπάθεια μου και κυρίως αναφέρομαι στα κενά ή σε λάθη στα οποία πιθανόν πέφτω αλλά δεν είμαι σε θέση να εντοπίσω.

Φιλικά betakos


Δεν υπάρχουν σχόλια: