27/4/13

Προγνωστικά Στοιχήματος Premier League: Wigan – Tottenham


Προγνωστικά Στοιχήματος Premier League: Wigan – Tottenham


4 στροφές για το τέλος (για κάποιες ομάδες 5) και η αγωνία κορυφώνεται για την Premier League. Με το Wigan εναντίον Tottenham θα ασχοληθούμε, αφού παρουσιάζει ενδιαφέρον καθώς οι γηπεδούχοι θα τα παίξουν όλα για όλα για μία ακόμα μεγάλη «απόδραση», ενώ οι φιλοξενούμενοι με το ηθικό ανεβασμένο μετά την εμφάνιση απέναντι στη Manchester City θα προσπαθήσουν να προσθέσουν ακόμα 3 πόντους στο κυνήγι τους για την 4 θέση.

Κίνητρο λοιπόν και από τις 2 πλευρές και η ισοπαλία δεν αρκεί σε κανέναν τους. Οπότε η λογική λέει για ανοιχτό παιχνίδι και ίσως εκείνος που θα προηγηθεί να πάρει το πολύτιμο 3πόντο.
Το 1,85 στο διπλό από τον Οπαπ έχει δώσει 4-3-7 (1-Χ-2) στις τελευταίες 14 εμφανίσεις του και ενώ σαν απόδοση δείχνει φαβορί, η πραγματικότητα δεν το επιβεβαιώνει. Βέβαια μέσα στις 14 αυτές φορές η Tottenham έχει εμφανιστεί 2 φόρες μετρώντας 2 νίκες 1-4 στις 2/5/2012 απέναντι στη Bolton και 1-3 στις 16/9/2012 απέναντι στη Reading.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι αξιοσημείωτο σε μεταβολή αποδόσεων.
Αυτό που με προβληματίζει είναι εάν οι γηπεδούχοι καταφέρουν να σκοράρουν.
Γνωστή εταιρία τιμολογεί την αγορά του να σκοράρει η γηπεδούχος με 1.34 το ναι και 3 το όχι. Αν υπάρχει αυτή η πεποίθηση στην αγορά τότε μπορούμε να κάνουμε λόγο για Over 1,5 τουλάχιστον και 
για Γκολ-Γκολ.

Η Tottenham πάντως είναι ανώτερη της Wigan και έχει όλες τις δυνατότητες να πάρει τη νίκη δεδομένου ότι τα βασικά της όπλα είναι διαθέσιμα, ενώ σημαντική είναι η απουσία από την άμυνα των γηπεδούχων του Antolin Alcaraz.

Αν συνεχίσουμε στο προηγούμενο σκεπτικό μας νίκη της φιλοξενούμενης με την γηπεδούχο να σκοράρει σημαίνει τουλάχιστον 1-2. Από την άλλη σκέφτομαι ότι η φύση του ματς μπορεί να συμβάλει σε ένα 2-0 ή 0-2 από άποψης ότι όποιος δεχτεί πρώτος γκολ ίσως δεχτεί και 2ο αφού θα ανοιχτεί για την ισοφάριση.

Ίσως το Over 1,5 να πρέπει να αποτελέσει τη βασική μας επιλογή και να ακολουθήσει το Γκολ-Γκολ. Τα 1-2, 2-0, 0-2 μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν δευτερεύουσες επιλογές με χαμηλό ρίσκο και σε ζητούμενα.

Καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε και πάντα να θυμάστε: Διαβάζουμε όσα πιο πολλά μπορούμε, αξιολογούμε όσα διαβάζουμε και πάντα επιλεγούμε εμείς και μόνο τι θα παίξουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: