21/4/13

Προγνωστικά στο Στοίχημα για την Premier League:21/04/2013



34η αγωνιστική για την Premier League και 2 ματς συναντάμε στο σημερινό μας κουπόνι.

Tottenham Hotspur εναντίον Manchester City το πρώτο. Παιχνίδι με κίνητρο και για τις 2 ομάδες. Η μεν
γηπεδούχος για να διεκδικήσει μέχρι τελικής πτώσης την 4η θέση που οδηγεί στο Champions League έστω μέσω προκριματικών και η δε φιλοξενούμενοι είναι πλέον υποχρεωμένοι να κερδίζουν κάθε παιχνίδι ως το τέλος, εξαιτίας των δηλώσεων του Mancini περί πλασματικής βαθμολογικής διαφοράς ανάμεσα στα 2 club του Manchester.

Επιστρέφει ο Gareth Bale για τους γηπεδούχους, γεγονός που προσδίδει διαφορετικό ενδιαφέρον πλέον, αφού η Tottenham διανύει ντεφορμάρισμα το τελευταίο διάστημα και αν απουσίαζε και για αυτήν την αναμέτρηση σίγουρα τα πράγματα θα ήταν χειρότερα για τους γηπεδούχους. Από την άλλη μεριά η Manchester City με αιχμή τον Sergio Aguero δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση αν και η παρουσία του Αργεντινού είναι αμφίβολη.

Το 2,15 στο διπλό τις τελευταίες 18 φορές έχει δώσει 2-7-9 υποδεικνύοντας σαφέστατα τάση στο Χ2. Σε αυτές τις 18 φορές η Manchester City έχει εμφανιστεί 2 φορές με 1 ισοπαλία και 1 νίκη. Η Tottenham έχει εμφανιστεί 3 φορές ως γηπεδούχος με 1 ισοπαλία και 2 ήττες. Στα 18 αυτά ματς 5 είχαν συνολικά τέρματα <1,5.

Πιστεύω ότι το σημερινό ματς είναι λογικό να πάει στο over 1,5 αφού και οι 2 πλευρές (ίσως η γηπεδούχος πιο πολύ) θέλουν τη νίκη. Το ότι είναι λογικό όμως δεν εγγυάται τίποτα όταν μιλάμε για ποδόσφαιρο και στοίχημα..

Το άλλο σημερινό παιχνίδι είναι το Liverpool εναντίον Chelsea και πέρα από κάθε αίσθημα που θα προσθέσει η επιστροφή του Benitez η Chelsea παίζει για να διατηρήσει την 4η θέση της που την χωρίζει 3 βαθμούς από την Tottenham.

Το 1,95 στον άσσο φωνάζει 7-7-1 στα τελευταία 15 με μόλις 2 από αυτά να είναι <1,5. Από πλευράς αποδόσεων δεν υπάρχει κάποια «ζήτηση» προς το διπλό που να δημιουργεί κάποια εντύπωση ενισχύοντας την πιθανότητα το ματς να κυλήσει προς την τάση που φανερώνουν οι αποδόσεις.

Δυάδα funny bet θα ήταν το 1-1 ακριβές σκορ για τα 2 σημερινά παιχνίδια.
Δυάδα έκπληξη θα ήταν το 2-1 της Tottenham και το 1-2 της Chelsea.
Σαν πιο «λογική» κίνηση θα ήταν το Over 1,5 και στα 2 παιχνίδια μαζί με την τάση των αποδόσεων

Καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε και πάντα να θυμάστε : Διαβάζουμε όσα πιο πολλά μπορούμε, αξιολογούμε όσα διαβάζουμε και πάντα επιλεγούμε εμείς και μόνο τι θα παίξουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: