20/9/14

Premier League 20-21/9/2014

<![if !supportLists]>Ø  <![endif]>Swansea - Southampton
Η πρώτη ισχυρή τάση που συναντώ αφορά στο εν λόγω παιχνίδι. Μιλάω για το 1Χ στο ημίχρονο αφού στις 14 τελευταίες εμφανίσεις της κλάσης έχει γραφτεί 4-9-1 (1-Χ-2) στο ημίχρονο. Η Bet365 την ώρα που γράφω προσφέρει αποδόσεις 3,00 και 2,10 για τον άσσο και το διπλό αντίστοιχα. Το σετάκι αυτό χαρίζει κέρδος 24% σε ποντάρισμα για ίση επιστροφή. Εγώ προσωπικά θα ρίξω το βάρος στο άσσο ημίχρονο (με επιστροφή κεφαλαίου αν έρθει στην ισοπαλία) ελπίζοντας να καρπωθώ ένα 57% σε καθαρό κέρδος. Επίσης θα αναφερθώ στο under αφού έχει τον πρώτο λόγο με 10/14 και η απόδοση στην οποία προσφέρεται όντως είναι μεν ελκυστική αλλά ο συντελεστής αξίας (γινόμενο ποσοστού επαλήθευσης επί απόδοση) που φτάνει το 1,21 με βάζει και σε σκέψεις μήπως πετάνε ψωμάκι για να τσιμπήσουν το λαβράκι… είδομεν
<![if !supportLists]>Ø  <![endif]>West Ham - Liverpool
Σε έννοιες με έβαλε η κλάση της αναμέτρησης της πολύ αγαπημένης μου Liverpool, αφού το διπλό δεν είναι τόσο ξεκάθαρο από τη γενική εικόνα. Στα τελευταία 16 παιχνίδια της κλάσης έχουμε 4-6-6 (1-Χ-2) στο τελικό αποτέλεσμα. Λίγο πιο αισιόδοξο με έκανε η ειδική στατιστική της Liverpool αφού έχει εμφανιστεί στις 4 από τις συνολικά 16 αυτές αναμετρήσεις μετρώντας 3 διπλά και 1 ήττα. Όμως τα συναισθήματα στην άκρη εδώ μιλάμε για στοίχημα. Ισχυρότατη τάση στο Χ2 στο ημίχρονο με 10 ισοπαλίες και 4 διπλά τα δύο εξ αυτών της Liverpool. Οι αποδόσεις όμως δεν είναι και τόσο ελκυστικές οπότε θα μετατρέψω τα σημεία σε σκορ. Επιλέγω το 0-0 για ισοπαλία ημιχρόνου και το τολμηρό 0-2 για διπλό ημιχρόνου εννοείται σε χαμηλά οικονομικά ρίσκα. Το αν θα ρίξω το βάρος σε ένα από τα δυο σκορ ή το μοιράσω για ίση επιστροφή δεν το έχω αποφασίσει πάντως. Επίσης το ότι μεταφράζω τη τάση σε σκορ είναι δική μου προσωπική απόφαση, εσείς απλά κρατάτε την πληροφορία και την αξιοποιείτε όπως εσείς νομίζετε καλύτερα.

<![if !supportLists]>Ø  <![endif]>Tottenham - West Brom
Μάλιστα. Μία αναμέτρηση της οποίας ο άσσος λογικά θα έχει ακουστεί και γραφεί. Τα τελευταία 18 της κλάσης έχουν γράψει 11-3-4 (1-Χ-2) και σαν δίκαιη απόδοση θέλαμε το 1,64 περίπου. Το πετσοκομμένο 1,40 του Ο.Π.Α.Π οφείλεται στο γεγονός ότι θα έχει όντως ζήτηση και είναι καλυμμένοι στο σενάριο της επαλήθευσης. Όμως στα 4 τελευταία μεταξύ τους έχουμε έναν άσσο και 3 ισοπαλίες παρακαλώ. Ισχυρή τάση στο 1Χ ημίχρονο με 7-9-2 (1-Χ-2) και αυτήν την τάση θα εκμεταλλευτώ ρίχνοντας όλο το βάρος στο Χ και επιστροφή στον άσσο αν και οι αποδόσεις παρουσιάζουν τον άσσο φαβορί σημείο ημιχρόνου. Μην ξεχνάμε την ευρωπαϊκή υποχρέωση των γηπεδούχων. Το ενδιαφέρον όμως συνεχίζεται στις αγορές goal-no goal & over-under. Εδώ νομίζω ότι θα πρέπει να ακολουθήσουμε τον Ο.Π.Α.Π στις προτάσεις του, δηλαδή το over και το goal-goal. Ο λόγος που κάνω αυτή την πρόταση; Η εντελώς ανάποδη τιμολόγηση των σημείων σε σύγκριση με την στατιστική της κλάσης. Η κλάση λοιπόν έχει γράψει 14/18 under & 13/18 no goal. Δηλαδή δίκαιη απόδοση του under 1,29 και του no goal 1,38. Για δείτε τώρα τι αποδόσεις προσφέρει ο Ο.Π.Α.Π. Επειδή είναι πολύ δύσκολο να πέφτουν τόσο έξω οι εταιρίες, θεωρώ προσωπικά τα εν λόγω σημεία της εν λόγω αναμέτρησης την εξαίρεση της στατιστικής εικόνας και θα τα υποστηρίξω με κάποιον τρόπο.