11/11/14

E.P.L Betting Charts

<![if !supportLists]>Ø  <![endif]>Southampton
Στο διάγραμμα της Southampton αυτό που παρατηρούμε είναι η υπερτίμηση της δύναμης της έδρας της στα τελευταία 44 παιχνίδια που έχει δώσει. Η απόδοση της πάντα ήταν χαμηλότερη των προσδοκιών βάσει πάντα αποδόσεων Ο.Π.Α.Π. επακόλουθο βέβαια ότι αν κάποιος πόνταρε σταθερά 1 μονάδα για νίκη σήμερα το ταμείο του θα έδειχνε -5,51 μονάδες. Βέβαια το τελευταίο διάστημα η απόδοση της βρίσκετε σε άνοδο και πλησιάζει τα προσδοκώμενα. Την ίδια στιγμή το ποσοστό % επιτυχιών στην έδρα της, βρίσκεται στο υψηλότερο όλων των «εποχών» της για τα τελευταία 44 παιχνίδια για την Premier League.
<![if !supportLists]>Ø  <![endif]>Swansea
Αρκετά ενδιαφέρον και το διάγραμμα για την Swansea. Η δύναμη της υποτιμήθηκε για κάποιο διάστημα από τον Ο.Π.Α.Π και το ποντάρισμα εκείνη την περίοδο θα χάριζε κέρδη σε όσους θα την στήριζαν. Χαρακτηριστικό είναι ότι παρόλο την πτώση απόδοσης στο διάστημα 6 έως 20 το κέρδος ακολουθούσε ανοδική πορεία αγγίζοντας στο παιχνίδι 20 το +6 μονάδες. Αιτία για αυτό το φαινόμενο η «λάθος» εκτίμηση από πλευράς αποδόσεων του Ο.Π.Α.Π. Φυσικά από το παιχνίδι 33 και ύστερα θα έγιναν οι διορθώσεις στις αποδόσεις για τις εντός νίκες της Swansea το οποίο σε συνδυασμό με την πτώση της απόδοσης της, ανέστρεψαν την μέχρι τότε κερδοφορία. Ακόμα και όταν η πραγματική απόδοση εξισώθηκε με τις αποδόσεις του Ο.Π.Α.Π η γκανιότα ανέλαβε δράση για να συνεχίσει τον κατήφορο.

<![if !supportLists]>Ø  <![endif]>Manchester City
Βάσει διαγράμματος η πρωταθλήτρια αποδεικνύεται επικίνδυνη για τον Ο.Π.Α.Π στα εντός έδρας παιχνίδια της. Παρατηρούμε ότι για αρκετά μεγάλο διάστημα το ποσοστό % νικών εντός έδρας βρίσκεται στο 80% την στιγμή που οι αποδόσεις θα άντεχαν μέχρι το 60%. Το τάμειο για κάποιον που θα πόνταρε σταθερά στην νίκη της Manchester City σήμερα θα έδειχνε το παχουλό +9,91 μονάδες.